Webáruház

Sencor robotporszívó számtalan funkcióval

Sencor porszívók

Az okoseszközök korát éljük. Ebbe a kategóriába sorolható a Sencor robotporszívó is, ami olyan, mintha valamilyen tudományos-fantasztikus filmből került volna a nappalink közepére. Csak el kell indítanunk és magától elvégzi a feladatát, ami nem más, mint a takarítás.

Leginkább parketták, linóleum, járólapok tisztításához használható. Meglepően kicsi, ahhoz képes, hogy mennyire hatékony. Többféle szenzor található benne, amivel navigálni tud a tereptárgyak között.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Kültéri asztalifoci nyári elfoglaltságként

Kültéri asztalifoci

Csocsózni mindenki szeret, még az is, aki nem rajong az általa imitált labdajátékért, hiszen remek társasjáték, aminek csapatépítő jellege is kiemelkedő. Ugyanakkor, ezt főként a hűvösebb időkben és esténként játsszák az emberek, mert amikor kint hétágra süt a Nap, akkor inkább valami olyan elfoglaltságot keresnek, ami közben ezt is élvezni lehet.

Viszont a kültéri asztalifoci megadja azt a lehetőséget, hogy ne kelljen választani a friss levegő és az egyik kedvenc szórakozási forma között, hiszen ezzel az udvaron, akár egy fa árnyékában is lehet játszani. A Nap sugarai és az UV sugárzás nem fog kárt tenni az asztalban. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Javítja az életkörülményeket a párátlanító készülék

Párátlanító készülék

Amennyire kellemetlen lehet a túlságosan alacsony páratartalom, éppen annyi negatívummal jár a túl magas arány a levegőben. Sokszor pedig a bajt csak akkor veszik észre a lakók, amikor már megjelenik a falakon a penész.

A párátlanító készülék segíthet megakadályozni a penész kialakulását a lakásban, ezért egyértelmű, hogy ezt érdemes megvenni és alkalmazni. Amikor úgy érzi az ember, hogy valami nincs rendben, akkor igenis tanácsos egy ilyet beszerezni.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Franciaágy tömör fából a nyugodt pihenésért

Franciaágy tömör fából

Sok háziasszonynak okoz gondot a nagymamától örökölt vagy a saját ebédlőkészlet elhelyezése, a gyönyörű kristálypoharak biztonságos tárolása, ha lehet, oly módon, hogy azért díszítsék is az adott ebédlőt vagy nappalit. Ezek a problémák egy fa tálaló szekrény révén elfelejthetőek, hiszen ennek van vitrines része is, ahová a ragyogó poharakat, az elegáns kávéscsészéket lehet pakolni, az alsó részében pedig kényelmesen elfér az ebédlőkészlet.

Így amikor szükség van ezekre egy ünnepi ebédhez vagy vacsorához, egyszerűen csak elő kell venni és a szépen megterített asztalra helyezni. Természetesen az a legjobb, hogyha a fa tálaló szekrény igazi tömörfából készül, mert ez a masszív kialakítás páratlan eleganciát kölcsönöz a bútornak amellett, hogy időtálló is. A budapesti Pfiffer bútorszalon gazdag kínálatában sokféle fa tálaló szekrény található, tehát itt érdemes kinéznie a leginkább megfelelő darabot az ebédlőbe. Az igazi fa előnye a minőségben, a tartósságban és a természetes anyagok felhasználásában rejlik. A fa tálaló szekrény megvétele jó befektetésnek számít, ezért válassza ezt Ön is! Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Párásító a pihentető alvásért

Praktikus párásító

Nagyon fontos, hogy otthonunkban megfelelő minőségű legyen a levegő. Az ideális páratartalom 40-60% közötti, ha ez megvan, akkor érezzük magunkat jól a lakásban. A 40% alatti páratartalmat már száraznak nevezzük, ami miatt nagyon sok kellemetlen tünet alakulhat ki. Ahhoz, hogy ezeket ne kelljen elszenvednünk, párásító használata szükséges. Az éjszakai köhögés, orrvérzés, valamint a száraz szájjal történő ébredés csak néhány a száraz levegő okozta gondok közül.

A páratartalomra kiemelten szükséges figyelni olyan otthonokban, ahol kisgyerekek is élnek. Senki nem szeretné, hogy kicsinye megbetegedjen éppen ott, vagyis a saját otthonában, ahol a legnagyobb biztonságban kellene lennie. Ne hagyjon lehetőséget a problémák kialakulásához, rendeljen minél előbb egy színvonalas párásító berendezést a levegoguru.hu webáruházból, ha száraz levegőt észlel a házában! A döntését nem fogja megbánni, hiszen egy sor gondtól mentesülhet ezáltal. A webáruházban megtalálható párásító készülékek kedvező áron szerezhetőek be, tehát emiatt sem kell aggódnia. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Névnapra, ünnepre Szatmári szilvapálinka

Szatmári szilvapálinka

Vannak, akik a magas alkoholtartalmú pálinkákat részesítik előnyben, mert abból megisznak egy kupicával és elég is.

Első osztályú gyümölcsből készül, fokozott odafigyeléssel a Szatmári szilvapálinka, amit a palinkam.hu webáruház virtuális polcairól emelhet le. A maga 52%-os alkoholtartalmával ezt a nedűt az erősebb italok kedvelőinek készítették el. Férfiaknak ajánlott örömre, bánatra egyaránt. Határozott, erős, karakteres, valamint a minősége megkérdőjelezhetetlen. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Mi legyen a választása születésnapra férfiaknak?

Születésnapra férfiaknak

Markáns és egyedi ajándékkal lepné meg férfiismerősét, de még nem tudja milyen irányvonal mentén induljon el? Talán elsőre nehéz feladatnak tűnik születésnapra férfiaknak ütős meglepetéssel szolgálni, viszont ha mérlegeljük az ünnepelt személyiségjegyeit és érdeklődési körét, az nagyban megkönnyíti, hogy mit válasszunk. Abban az esetben, ha a szülinapos él-hal a finom és igényes italokért, a Crazyshop kínálatában az ötletek kimeríthetetlen tárháza áll a rendelkezésére. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Mennyire legális egy lézerblokkoló?

A Traffipaxbolt

Napjainkban rendkívül egyszerűen meg lehet előzni a gyorshajtásból eredő pénzbírságot. Nem kell mást tenni, mint egy legális eszközt beszerelni az autóba. A Traffipaxbolt weboldalán rengetegféle terméket megtekinthet, amelyeket az autóban is fel tud használni. Ilyen például a lézerblokkoló. Ez az eszköz egyszerűen megvásárolható, ráadásul teljes mértékben legális. Nem kell attól tartani, hogy a rendőrök emiatt büntetést szabnak ki. A speciális eszköz már a traffipax előtt jelez, így megakadályozható a bírság.

Természetesen a különleges berendezésre hasznos eszközként is lehet tekinteni, ami segít betartani a sebességet. Sajnos nagyon sokan ámokfutókként hajtanak az autópályán és amint a médiában is látható, sokszor rosszul végződik. Magyarországon az autópályán legfeljebb 130 kilométer/órával lehet haladni, ami már önmagában is nagy és veszélyes sebesség. A lézerblokkoló beszerelését elvégezhetik szakemberek, de bárki más is, hiszen nem nagy ördöngösség. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A 3×7 fokos létra sok helyre felér

3×7 fokos létra

Amikor a lakásunkat szeretnénk felújítani vagy csak a függönyt szeretnénk levenni a karnisról, minden esetben fel kell mászni valamire. Erre a célra a legalkalmasabb eszköz a létra bizonyul.

A 3×7 fokos létra önmagában is több felhasználási lehetőséget kínál, de minden esetben garantálja a magasba jutást. A 3×7 fokos létra képében olyan 3 darabból álló szerkezetet kap, amit szabadon variálhat és így több, önálló létraszerkezetet is képezhet. A kétágú típus bárhol felállítható, nem kell semminek nekitámasztani és a harmadik ágával még magasabbra lehet jutni. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Fűtött kutyaház a hideg estékre

Dekoratív kutyaházak

A hideg idő nem tesz jót a kutyusoknak sem. Ameddig szaladgálnak és játszadoznak, addig nincs is semmi gond, e kell egy meleg hely, ahol meghúzhatják magukat a zimankós estéken. Ahogy mi is szeretünk behúzódni a meleg lakásba, úgy a kutyusoknak is tökéletes lesz a fűtött kutyaház.

Nagyszerű megoldás a kistestű ebeknek, akiket jobban fenyeget a kihűlés veszélye. Sok gazdi nem szereti, hogyha a kutyája a lakásban marad éjszakára és ez bizonyos esetekben érthető. Viszont ebben a helyzetben mindenképp gondoskodni kell egy kuckóról, ahol biztonságban maradhat az eb. A fűtött kutyaház kellemes meleget biztosít, ráadásul rendkívül jól szigetel, ezért elhanyagolható a hő veszteség. A kutyusok általában összebújva szoktak aludni és melegítik egymást, de nem engedheti meg magának mindenki, hogy egyszerre két vagy több kutyát tartson.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....