Tökéletesen felkészít a télre a Szamos bakancs

Amikor a hőmérséklet csökken és talán még az első hó is leesik, a gyermekeknek megfelelő lábbelire van szükségük. Elvégre a kis felfedezők még télen is szeretnek kint játszani és izgalmas szabadtéri kalandokat átélni. Ez különösen akkor szórakoztató, ha a lábuk meleg és száraz marad.

A Szamos bakancs nagyszerű társ ezekben a kalandokban. Legyen szó tépőzáras, vastagon bélelt modellről vagy átmeneti időszakra szolgáló párról, a Szamos bakancsok között minden gyermek és szülő megtalálja a megfelelő darabot. Természetesen a bélelt lábbelik vizuálisan is tetszetősek. A termékek népszerű, gyerekbarát megjelenésekben kaphatóak, egyszerre vízállóak, béleltek és légáteresztőek is. A kis örökmozgónak gyorsan ki kell mennie a szabadba, mert a barátai már várják?

Semmi gond, hiszen a Szamos bakancsokat úgy tervezték, hogy a csemeték egyedül is fel tudják húzni. A fűzős modelleknél pedig anyu és apu gyorsan segíthet, hogy minden megfelelően illeszkedjen. Egy dolog biztos: ezekben a gyermekek készen állnak az őszre, a télre és a hideg kalandra.