Tetszés szerint választható asztalláb típusok

Vannak olyan bútorok a lakásban, amik gyakran hosszú évtizedeken keresztül kiszolgálják a felmerülő igényeket. Természetesen mindig nagyban függ attól, hogy az adott termék miből készül, de egyre gyakoribbak a minőségi műanyag és faelemek, amik időnkén, főként nagyobb terhelés hatására, némi felújítást igényelhetnek.

Az asztalláb cseréje éppen ilyen okoknál fogva merülhet fel. Maga az asztallap általában jól viseli a használatot, főként azért, mert erre esik a figyelem és ebből adódóan vigyáznak rá. Ami viszont a lábakat illeti, már a pakolás során is könnyebben sérülhetnek, illetve rossz elhelyezés során megrokkanhatnak. Ilyenkor jön jól egy új asztalláb.

Voltaképpen, ezen termékek segítségével kialakíthat az igényének leginkább megfelelő felületeket. Ehhez csak egy vastag munkalap és 4 stabil asztalláb kell. A többnyire fémből készült csövek el vannak látva egy műanyag szintező talppal, az egyenetlenségek kiküszöbölésére. A felfogatás egyszerűen elvégezhető 4 csavarral. A tetszőleges színválasztékból igény szerint dönthet.