Újrahasznosított költöztető doboz beszerzése

költöztető doboz

Költöztető doboz

Amikor költözés előtt áll, rengeteg dolog becsomagolására van szükség. Ilyenkor a szatyrok és a meglévő dobozok hamar megtelnek, utána pedig csak vakarja a fejét, honnan szerezzen még be tárolókat. Segítségére lehetünk ebben is, ha egyszer használt, újrahasznosított költöztető doboz kellene. A 20 kg teherbírású dobozok 5 rétegű kartonból készültek és könnyen lezárhatóak. Remek lehetőség ezekbe tenni a könyveket, iratokat.

Így nemcsak a magánjellegű költözésnél hasznos, hanem irodáknak is. Az újrahasznosított költöztető doboz beszerzésével környezettudatos is marad, ráadásul jóval olcsóbb, mint egy új modell. Amennyiben ragasztószalagra és védőfóliára is szüksége van, webshopunkban megtalálja a megfelelőt.

Csomagolástechnikai cégünk a lehető legjobb árakat és széles termékpalettát biztosít az érdeklődőknek és vásárlóknak. Természetesen a használt költöztető doboz mellett, új csomagküldő változatokat is bármikor rendelhet. Ha kérdése van, egyeztessen velünk telefonon vagy e-mail-ben mielőbb!