Kínáló tálca környezetbarát anyagokból

Esztétikus kínálótálca

Esztétikus kínálótálca

Egy jó vendéglátó mindent megtesz annak érdekében, hogy a meghívottak jól érezzék magukat. Ebben pedig nagy szerephez jut a tálalás is. De vajon melyik az az arany középút, amivel könnyű dolga van a házigazdának, viszont a vendégek is elégedetten távoznak majd?!

Az egyhasználatú műanyag tányérokkal nincs sok baj, mert nem kell mosogatni, ám környezetszennyezőek és nem néznek ki túl jól. Viszont egy kínáló tálca, amely teljes egészében természetes anyagból készült, már sokkal előnyösebb, hogyha a tálalásról van szó.

A rusztikus stílusú kínáló tálca fából készül, strapabíró, a fogantyúja általában kenderkötél és könnyen tisztán tartható. A sokadik használat után sem fog tönkremenni.

Masszív, ezért nem fog eltörni, amikor felemeljük megpakolva ételekkel. A mindennapokban is nagyszerűen használható, hiszen bármikor elő lehet kapni, hogyha szeretnénk falatozni a kedvenc filmünk nézése közben. Amikor behuppanunk az ágyba, akkor nyugodtan ráhelyezhetjük az italunkat a kínáló tálcára, mert azon nem fog felborulni.