Miben segít a Baba-mama Kör Székelyhíd családjainak?

Baba-mama Kör Székelyhíd

Baba-mama Kör Székelyhíd

A nőket anyaságuk révén az azonos örömök, kérdések és megoldandó feladatok kötik össze. Éppen ezért arra bíztat minden kismamát és édesanyát a Baba-mama Kör Székelyhíd településén, csatlakozzon ehhez a páratlan csoporthoz és tapasztalja meg a közösségben rejlő pozitív erőt!

Éljen a lehetőséggel, hiszen a közvetlen családtagokon kívül is van kivel együtt nevetni és sírni, eszmét cserélni, közösen megoldani a felmerülő problémákat. Nyíltan, bátran kérhet tanácsot, támogatást másoktól, hiszen minden édesanya ugyanazért választja a közösséghez való tartozást. Érezni szeretné, hogy nincs egyedül és tudni, hogy mindig van segítség.

A csöppségek is már korán megismerhetik a társas kapcsolódás fontosságát, örömét, ezzel nagyban segítve az oviba történő beszoktatás nehéz időszakát. Az együtt töltött órák, hónapok, évek egy szoros szövetséget kovácsoltak a tagokból. Méltán képvisel egy értékekben, ötletekben, lelkesedésben és tapasztalatokban gazdag összefogást a Baba-mama Kör Székelyhíd életében.