Kényelmes viseletet nyújt a munkavédelmi klumpa

munkavédelmi klumpa

Munkavédelmi klumpa

A magas kültéri hőmérséklet esetén nem szívesen öltözik fel senki alaposan, mert az komoly diszkomfort érzetet jelenthet. Egy olyan nyári napon, amikor a 35 fok sem kizárt, egy zárt bakancs valósággal megviseli a lábat, még akkor is, ha védelmet kínál. Mit lehet tehát tenni? A munkavédelmi klumpa ilyen helyzetekben tökéletes.

Mivel az igény megvolt ezen lábbelikre, a tervezők alaposan odatették magukat és létrehozták azt a termékkategóriát, ami gondoskodik a kényelemről, jó szellőzésről és mindemellett a biztonságra törekszik. A felépítése stílusos. Erős orrmerevítéssel rendelkezhet, típustól függően, és bár zárt, mégis remekül szellőzik. Az antibakteriális talpbetét a munkavédelmi klumpa alapvető része.

Nem fog beleizzadni a láb és az egész napos hordása sem zavaró. Stabil tartást biztosít, tehát garantáltan nem esik le semmilyen körülmények között. Megéri belőle több párat tartani és a kinti munkák ellátásnál mindig használni még odahaza is az udvaron vagy a kertben. A munkavédelmi klumpa több szezonon át kiszolgálja a tulajdonosát, ha minimális figyelem esik a megóvására.