Etetőanyag a halak csalogatásához

etetőanyag

Etetőanyag

A horgászatnak megvan a maga speciális tudománya, amit érdemes elsajátítani, ha valaki remek eredményt akar elérni. Régen még úgy működött ez a dolog, hogy az ember kisétált a partra a botjával, majd pedig felcsalizta a horgot, ami mehetett a helyére. Ha éppen arra járt egy halacska, akkor bekapta a finom falatot. Ez ma már nem elég. A speciális etetőanyag típusainak alkalmazása révén az esélyek jelentősen megnövelhetők.

Az állatokat vonzzák a különféle illatok és ízek, amelyekre gyorsan lecsapnak. Az etetés révén növelhető az esélye annak, hogy a kapás nagyobb legyen. Az évek során rengeteget kísérleteztek a gyártók olyan etetőanyag kifejlesztésén, amelyek minél gyorsabban hatnak.

Sok egyedi aroma található a kínálatban, amilyen a chili, bors, fokhagyma, joghurt, vajsav, tigrismogyoró, eper és még hosszasan sorolhatnánk. Mivel a halak gyakran térnek vissza oda, ahol már azelőtt találtak élelmet, ezért jó, ha az etetőanyag kiszórása után több órával vagy nappal térünk vissza, mert addigra biztosan nagy érdeklődés lesz a környéken.