Gyerekülés akár iskoláskorban is

megfelelő gyerekülés

Megfelelő gyerekülés

A várandóság csodálatos dolog, szinte minden anyuka könnyes szemmel tekint rá vissza, azonban nem szabad megfeledkezni a szülést megelőző vásárlásról. A lista élén állnak a pelenkák, cumisüvegek, játékok, alul pedig kullognak más szintén fontos dolgok, mint a gyógyszerek és a megfelelő gyerekülés kiválasztása.

Az igazat megvallva izgalmasabbnak tűnhet a falak színének kiválasztása, mégsem szabad a biztonsági dolgokat félvállról venni, még a későbbiekben sem. Az évek múlásával a gyermekek megnőnek, azonban az utazások során egészen addig használniuk kell a gyereküléseket, amíg el nem érik a megfelelő magasságot. Az újszülöttek olyan aprónak és törékenynek tűnnek, hogy eszünkbe sem jutna áthágni a szabályokat.

Azonban mi a helyzet egy iskoláskorú gyermekkel? A nagy rohanásban, két telefonos játék és a házi feladat megírásából adódó vita között sem szabad beérni egy jól van az úgy kezdetű mondattal. Mindig a biztonságnak kell lennie az első helyen és még a rövidebb utakra is kötelező a megfelelő gyerekülések használata.