Az Anne Geddes baba nagy meglepetést okozhat

Anne Geddes baba

Anne Geddes baba

Ha különleges ajándékot keres a gyermekének, akkor érdemes szétnéznie a jatekotthon.hu színes kínálatában. Itt többek között a hihetetlen részletességgel kidolgozott Anne Geddes baba megannyi változata is helyet kapott, ami biztosan a szeme fényének is azonnal felkelti az érdeklődését.

Az Anne Geddes baba névadója egy híres fotós, aki sokszor olyan részletekre irányítja a fókuszt, amelyekre korábban senki nem figyelt és ez a fajta látásmód a játékszereken is megfigyelhető. Sokaknak már ijesztő, hogy mennyire élethűek, azonban ha tudja, hogy a gyerkőc nem tart az ilyesmitől, akkor bátran vásárolhat egyet neki az Anne Geddes baba változatok közül.

Még a kicsi kedvenc állatának a vonásait is belecsempészheti ebbe az ajándékba, ugyanis a legtöbb Anne Geddes baba valamilyen állatot testesít meg, emberi arccal. Ha nem ismeri ezeket az egyedi játék babákat, akkor tekintse meg a jatekotthon.hu oldalon, ahol meg is rendelheti bármelyiket, ha Önt is elvarázsolja a nem mindennapi látvány és az egyedülálló kimunkáltság.