Stressz-mentes élet az ametiszt karkötő viselésével

ametiszt karkötő

Ametiszt karkötő

Hallott-e már a stressz-oldó ékszerekről? Tudta-e, hogy bizony vannak olyan kövekkel készült karperecek, nyakláncok, medálok, amelyek elképesztő erőket és energiákat hordoznak magukban, továbbá képesek átadni a viselőjüknek? Az ametiszt karkötő nemcsak azoknak vonzó, akik hisznek a természetfeletti dolgokban, esetleg a természetgyógyászat erejében. Csodás lila színe az átlagembert is képes megbabonázni. A keleti vallások szerint, az ametisztnek koronacsakra-tisztító ereje van.

A koronacsakra az ÉN képviselője, a fej zónáján helyezkedik el, ahol a lótuszvirág ibolyaszínű szirmai lassan kibontakoznak. Az elme, a tudat, a gondolkodás és a bölcsesség csakrája is egyben, ezért kimondottan nagy figyelmet kell szentelni rá. Az ametiszt karkötő viselése segít áramoltatni azokat az energiákat és erőket, amit a stressz, a komoly problémák úgymond gúzsba kötnek.

Azok, akiknél megsérült a koronacsakra, gyakran panaszkodnak erős és kezelhetetlen migrénre, nem tudnak kellően vagy sokáig koncentrálni, figyelmük nem tud megoszlani, nehezen szoktak pihenni, sőt, gyakran álmatlanság kínozza őket. Az ametiszt karkötő rendszeres viselése nemcsak a belső béke generálásra való, hanem a korábban említett testi megnyilvánulásokra is. Találékonnyá, bölcsebbé teszi az embert. Segíti az átláthatóság elérését, így a munkavégzésben, tanulásban is pozitív eredményeket tapasztaltak az ametiszt karkötő tulajdonosok.

Az idegeskedéssel járó magas vérnyomást is kordában képes tartani, plusz csökkenteni tudja a belső feszültséget. Webáruházunkban minőségi, egyedi és kézzel készült ékszereket talál, többnyire ásványokból és kristályokból. Az itt található lila ametiszt karkötő zöld és szürke fluorittal kombinálva, a testi és lelki fájdalmakra kiváló választás lehet. A hegyikristályos ametiszt karkötő pedig a lelki traumákat átélőknek válhat társává, akiknek komoly erőfeszítés visszaszerezni a hitet, a lélekjelenlétet. Ha másért nem is, de a csodás színkombinációjukért érdemes megrendelni akár most azonnal!