A kompresszoros inhalátor remek segítség

kompresszoros inhalátor

Kompresszoros inhalátor

A különféle gyógyszerek igencsak megterhelhetik a gyomrot, ezért, amikor olyan betegséget, tüneteket kell kezelni, ami nincs kapcsolatban az emésztőrendszerrel, akkor érdemes egyéb alternatívák alkalmazását is megfontolni.

Például a kompresszoros inhalátor nagy szolgálatot tehet a megfázásos betegségek, köhögés, arcüreg- és gégegyulladás, kruppos tünetek, asztma, allergia és hörghurut esetén is, mivel éppen oda juttatja el a hatóanyagokat, ahol szükség van rájuk. Hatékonyan alkalmazható olyan kisgyerekeknél is, akik nem nagyon mutatnak együttműködést, amikor különböző szirupokat, tablettákat kell bevenni.

A kompresszoros inhalátort akár alvás közben is az arcuk elé lehet tartani, így észre sem fogják venni, hogy bármi történik, ugyanakkor szinte azonnal hallható lesz, hogy könnyebben szuszognak és csillapodnak a köhögő rohamok. Ugyanis a kompresszoros inhalátor segítségével a gyógyszerek is gyorsabban ki tudják fejteni a hatásukat, ráadásul kevesebb adag is elég belőlük, mert a gyomorsav nem fogja egy részüket lebontani.