Nem okoz csalódást a kaparófa

Első ránézésre nincs rajta semmi különleges, azonban a macskák mégis rajonganak érte. A kaparófa különlegességét nem az alakja, hanem az anyaga jelenti, ami éppen ideális ahhoz, hogy a cicusok naphosszat kaparásszák vagy rágcsálják, ha éppen úgy tartja úri kedvük.

A store11.hu a kaparófákon kívül olyan egyedülálló macskabútorokkal szerelte fel a kínálatát, amiben minden megtalálható, amire csak a cicáknak szüksége lehet az önfeledt szórakozáshoz.

Természetesen kényelmes pihenőhelyekkel is fel van szerelve és a kaparófa sem hiányozhat ezekről az egyedi modellekről. Ennek értelmében minden szerető gazdi megtalálhatja azt a tökéletes változatot, amin szívesen látná a kedvencét játszani és pihenni nap mint nap.

Az időtállósággal sem lesz gond, mert bármennyire is igyekeznek a cicusok, a kaparófát nem olyan egyszerű tönkretenni. Még a borotvaéles karmok ellenére sem lesz sok esélyük. Persze egy idő után már elkezd foszlani az anyaga, de ehhez tényleg több hónapnyi vagy évnyi kapargatásnak kell alávetni a macskabútorok különféle darabjait.