6 mm-es szálak gyönyörű ásványokkal

Az egyedi ékszerek készítése igazán szórakoztató tevékenység. Ehhez jól jönnek a 6 mm-es szálak, amikből nyakláncok vagy karkötők is készíthetőek egyszerűen és olcsón. A saját kezünk által megalkotott dolgok értékesebbek, mint a megvásárolt termékek.

Ezekben ugyanis benne van a kreativitásunk és az időnk. Olyan, mint egy kapszula, ami őrzi az alkotás iránti szenvedélyünket. Ezzel másokat is megajándékozhatunk, egyedi ékszer formájában. Természetesen ehhez alapanyagokra is szükségünk lesz.

A 6 mm-es szálak körül-belül 64-66 darab ásványgolyót tartalmaznak, ami már egy nyaklánc készítéséhez is elegendő lehet. Természetesen felvetődik a kérdés, hogy hol lehet ilyesmit találni? Az asvanybolt.hu webáruházban többféle kivitelben is elérhetőek, attól függően, hogy milyen ásványgolyók vannak felfűzve rájuk.

Önnek melyik a kedvence? Az opálüveges, zöld pettyes jádés vagy a fekete lávaüveges? A 6 mm-es szálak mindegyike nagyon szép és valóban remek ár/értékben mozog. Szerezze be a kedvenceit tőlünk!