Szebbnél szebb kötésminták pulóver rajongóknak

Kötésminták horgoláshoz

Kötésminták horgoláshoz

Amikor valaki pulóvert készül vásárolni, rendszerint nemcsak az árát, hanem az összetételét is nézi. Azonban a ruhagyártó cégek az alacsony ár érdekében olyan szálakat használnak fel, amelyek kevertek, például a gyapjú vagy pamut mellé poliésztert, selyemszálat is adnak.

A hobbiból kötögetőknek azonban fontos, hogy egyedi és a kiválasztott összetételű fonalból készülő változatot készítsenek, még akkor is, ha ezzel egyáltalán nem gyűri maga alá a piaci árakat. A kötésminták pulóver horgolásához is alkalmasak. Megfelelő vastagsághoz azonnal mutatni tudjuk a Nordfonal honlapján, hogy milyen modellek készíthetőek el.

A kötésminták pulóver kötése vagy horgolása mellett, a kardigánok vagy zsákruhák elkészítéséhez is képesek ihletet adni, de lakásdekorációban szintén gondolkodhat (takarók, párnák).

Aki elkötelezett ezen a téren, az a fonaltípusok kategóriájánál is ráakadhat némi újdonságra, hiszen ott is elhintettük a legújabb ötleteket. Szezon előtt pedig mindig érkezünk valami újdonsággal, ami gondoskodik arról, hogy ez a kötésminták pulóver hobbi soha ne váljon unalmassá!