Magas színvonalat képvisel a gyémánt lyukfúró

gyémánt lyukfúró

Gyémánt lyukfúró

A különféle felújítási és más építési feladatok ellátásakor vannak olyan egyedi kihívások, amiknek megfelelni csak kiváló eszközökkel lehet. Manapság már elképzelni sem könnyű, hogy mivel dolgoztak a szakemberek a modern fúrógépek alkalmazása előtt. Amikor legelőször megjelentek a piacon a csempék, még a gyémánt lyukfúró sehol sem volt elérhető.

Ettől függetlenül, a csöveknek helyet kellett készíteni, akárcsak a szerelvényeknek. Kalapáccsal, vésővel, harapófogóval közel sem volt egyszerű dolgozni. Szerencsére ez ma már szóba sem jön, mivel a gyémánt lyukfúró széles kínálata érhető el online is. A professzionális termékek rengeteget fejlődtek néhány év alatt, aminek következtében olyan eljárások keretében készülnek, mint a lézerhegesztés, vákuumforrasztás.

A felületükre elhelyezett szintetikus, ipari gyémántok egyedi mátrixkötésben találhatóak, így kitolva az élettartamot. A gyémánt lyukfúró többféle méretben kapható, így az igen kicsi, mindössze néhány mm átmérőjű lyukaktól kezdve, az akár 150 mm-es áttörés sem okoz problémát.