Itt található tartós betonjavító habarcs

Betonjavító habarcs

Betonjavító habarcs

A különféle építészeti elemek közé és a stabilitás fokozására érdemes habarcsot használni. A kiváló minőségű betonjavító habarcs szerepe ebből a szempontból nagyon fontos, hiszen panelekre, beton- és agyagtéglák összetartására egyaránt alkalmazható. Ugyanakkor alkalmazható illesztési fugák lezárására, valamint teljes felületek glettelésre, a kicsi szemcseméretnek köszönhetően.

A repedések elkerülése érdekében, a betonjavító habarcs használatakor érdemes beágyazni üvegszövetet is, a nagyon nagy betonelemek közé, hogy a minőség sokáig első osztályú maradjon.

A betonjavító habarcs minősége romlik, ha tartósan éri víz vagy nedvesség. Ezért nem is alkalmazható lábazati és fröccsenő víznek kitett területeken.

Általában kikavarni egy 25 kg mennyiséget 8-8,5 liternyi vízzel kell, amit ipari turmixolóval alaposan el kell keverni. Az anyag akkor lesz igazán jó, ha egyenletes, homogén állagot kap és nem látszik benne külön a víz. Rendeljen vonzó áron akár online, így a cipekedés terhe alól is megmentjük!