Gyakran szükséges a vágyfokozó nőknek

Női vágyak fokozása

Szinte érezhető az azonnali hatás, de azért tanácsos az együttlét előtt félórával bevenni. Ez a fajta vágyfokozó nőknek készült, ami az Elixir nevet kapta. Remekül karbantartható ezzel a libidó, így a nemi vágy fokozására kiválóan alkalmas. Nem tartalmaz szintetikus anyagokat, kizárólag gondosan válogatott gyógynövényekből készült.

Az eredmények azt mutatják, hogy sikerrel alkalmazható, hiszen világszerte már több millió nőnek segített. A vágyfokozó nőknek lett tervezve, ezért olyan speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek nincsenek hatással akkor, hogyha egy férfi szervezetébe kerülnek.

A vágyfokozás mellett, a másik nagy előnye, hogy bármivel bevehető és az alkoholfogyasztás sincs hatással a végeredményre.

Élvezetes lesz minden pillanat, amit a párunkkal kettesben fogunk tölteni és ezt biztosan ő is észre fogja venni, mivel a vágyfokozó nőknek készült változatával már az első alkalommal érezhető hatást tapasztalhatunk. Viszont a napi öt cseppet nem tanácsos meghaladni, mert az mellékhatásokat válthat ki.