Defekt javítás tanácsok kezdőknek

Gond van a gumiabronccsal? - amobilgumis.hu!

Gond van a gumiabronccsal? – amobilgumis.hu!

Sajnos a probléma általában akkor érkezik, amikor a legkevésbé számít rá az ember. Az autók gumija is általában használat közben kap defektet, amikor szükség lenne rá. Amennyiben Önnel is megtörténik, nem árt tudni, hogy mit kell tenni ilyen helyzetben. Mielőtt bárkit is hívna, először mindig az utasok és az autó biztonságáról gondoskodjon (forrás: amobilgumis.hu).

Az emberi élet a legfontosabb, így, ha vannak utasok a járműben, akkor először róluk kell gondoskodni, vagyis lehetőleg ki kell szállniuk a járműből és a szalagkorláton kívül kell megvárniuk a segítséget. Természetesen a vészvillogó bekapcsolásáról sem szabad elfeledkezni, illetve ki kell rakni az elakadásjelző háromszöget a járműtől megfelelő távolságban. Ne feledje, hogy az elakadásjelző háromszöget az út típusának megfelelően kell kihelyezni: lakott területen az autótól 50, ezen kívül eső területen 100, míg autópályán 150 méter távolságra ahhoz, hogy a többi közlekedő időben észlelje az Ön és kocsija helyzetét, ezáltal nem történik baleset. Ha mindezekkel megvan, akkor hozzáláthat a gumicseréhez vagy javításhoz. Amennyiben gyorsabban szeretne ezen a kellemetlenségen túllépni, nem tudja a csavarokat meglazítani, mert már nagyon berozsdásodtak, esetleg nincs megfelelő szerszám a kocsiban vagy még soha nem végzett ilyen javítást, ezért nem igazán ért hozzá, akkor mindenképpen hívja fel a Mobilgumis ügyfélszolgálatát, adja meg a kocsi pontos helyzetét, típusát, illetve közölje a probléma mibenlétét!

A szerviz munkatársai rövid időn belül kiszállnak a helyszínre és orvosolják a problémát. Ők minden szükséges felszereléssel és eszközzel rendelkeznek, ami egy gumidefekt javításához szükséges. Ennek eredményeképpen, perceken belül megoldják a problémát. Autópályán pedig mindenképpen hívja ki a Mobilgumis fiúkat, mert rendkívül veszélyes gumit javítani! A nagy sebességgel közlekedő autók rendkívüli veszélyt jelentenek Önre, főleg ha az autója mellett guggol. Ne kínlódjon és ne kockáztassa a saját és mások életét, hiszen csupán egy telefonhívásba kerül, majd érkezik is a szakszerű segítség!