A fűtésre optimalizált klíma télen is használható

Kedvezményes klíma ár

Kedvezményes klíma ár

A fűtésszezon vidékünkön gyakran szeptembertől májusig tart. Egyre gyakrabban szerepel az érdeklődés központjában a fűtésre optimalizált klíma, ami ezen célból olcsó megoldásként szolgálhat.

A fa- vagy széntüzelésű, illetve a gázkazánok esetében nemcsak a tüzelőanyag biztosítása okoz gondot, hanem az is, hogy a melegíteni kívánt beltéri egységekben megfelelő vezetékeket, fűtőtesteket kell elhelyezni. A fűtésre optimalizált klíma esetében ez nincs így, ugyanis mindössze egy beltéri és egy kültéri egység beépítésére van szükség.

Sokféle kapacitású készülék létezik, így minden vásárló megtalálhatja azt, amelyik számára a leginkább megfelelő. Eltérő típusú inventeres modellek állnak a felhasználók rendelkezésére.

Ezek nyáron hűtenek, hűvös idő esetén pedig fűtenek, teszik ezt abban az esetben is, amennyiben a külső hőmérséklet fagypont alá süllyed. A készülék ellátja a levegő szűrését, páramentesítését és teljesen környezetbarát. A fűtésre optimalizált klíma gazdaságos és könnyű a karbantartása.