A Blaupunkt klíma igazi mentsvár!

Kétségtelenül igaz, hogy az évek múlásával egyre forróbbak a nyarak, sőt, már az ősz sem olyan, mint régen. Itt jöhet képbe a Blaupunkt klíma, ami valóban remek darab lehet bármelyik otthonban. Az inverteres modellről nem kell sokat beszélni, hiszen elterjedt típus, azonban mégis van néhány igazán erős jellemzője. Kiváló hűtő- és fűtőteljesítménnyel rendelkezik, ezért nemcsak a nyári időszakban, hanem még télen is hasznosítható.

A Blaupunkt klíma segítségével gyorsan és hatékonyan lehet egy közepes méretű lakást felfűteni. Egyre többen választják ezt a megoldást, hiszen a gázzal történő fűtés nem kíméli a családi kasszát. Csendes üzemelés, digitális kijelző, porszűrő, éjszakai üzemmód, wifi-távvezérlés, öndiagnosztika és még sorolhatnánk a további lenyűgöző paramétereit.

A Blaupunkt klíma hosszú éveken át kiszolgálja az egész családot, egész éven működtethető, ezért mindenképpen gazdaságos beruházásnak tekinthető. Lakás, ház, iroda lehűtése, vagy éppen ellenkezőleg, a felmelegítése a cél, itt a hatékonyság nem ismer lehetetlent!