Talán nincs időt állóbb a betonkerítésnél.

Dekoratív betonkerítés

Annak ellenére, hogy a panelházak legtöbbje már több mint 50 éve áll, és teljesíti a feladatát, mégis sokan lenézik ezeket, mivel szerintük ronda látványt nyújtanak. Azonban, ha kissé felújítanák, és a külsejük is kapna egy kellemes színt, akkor mindjárt másképpen mutatnának.

A betonkerítés felhúzásától hihetetlenül sokan ódzkodnak, annak ellenére, hogy rendkívül strapabíróak, mivel rögtön a panelházak jutnak eszükbe, amik ugyancsak előre legyártott vasbeton panelekből épültek. Azonban az újabb technológiának és kivitelezésnek köszönhetően a betonkerítés igazán kellemes látványt nyújt, ráadásul, különféle mintázatok közül lehet válogatni.

Nem beszélve arról, hogy felállítása egyáltalán nem igényel sok alapozási munkát, ezért naponta akár 20-25 méter betonkerítés is megépíthető. A minőség garantált, hiszen alapból a vasbeton egy olyan építkezési elem, ami kiállja az idő próbáját, és hosszú éveken, sőt, évtizedeken keresztül biztonságot nyújt egy porta lakóinak, akik így teljes nyugodtságban élhetik magánéletüket.

Print Friendly, PDF & Email