Igen pontos a lézeres hőmérő

lezeres homero

Lézeres hőmérő

Előfordulnak olyan esetek, amikor nem boldogulunk egy speciális készülék nélkül. Amennyiben a hideg áthidalást szeretnénk beazonosítani, akkor egy lézeres hőmérő segítségére lesz szükségünk.

A beszerzésére a muszeroazis.hu internetes áruházban tudunk sort keríteni. A Peaktech termékei kiváló minőségűek, ezért 100 százalékig meg leszünk velük elégedve. A mérés -50 és +380°C között lehetséges. A lézeres hőmérő 15 milliméteres LCD kijelzővel rendelkezik.

A segítségével nem okoz problémát a mérendő felület becélzása. Az adatrögzítési funkció is a hasznunkra lehet. Az automatikus kikapcsolásnak hála, nem fog túl hamar lemerülni az akkumulátor. Rengeteg kiegészítőt kapunk hozzá, amennyiben a megvásárlása mellett döntünk.

A hordtáska segítségével nagyon egyszerű feladatnak fog bizonyulni a lézeres hőmérő egyik helyről a másikra való elszállítása. Elemek is vannak a csomagban, tehát ezeknek a megvásárlására sem kell gondolnunk. A használati utasítás elolvasását követően, gyerekjáték lesz a készülék üzemeltetése.

Print Friendly, PDF & Email