Biztonságos édesítőszer az eritritol

Eritritol, egészséges cukorhelyettesítő

Jól tudjuk, hogy a cukorbetegek speciális édesítőszerek használatára szorulnak és az a legjobb, hogyha természetes termékeket alkalmaznak. A cukoralkoholok osztályába tartozó vegyület az eritritol, amit glukóz erjesztésével, egy speciális élesztőgomba segítségével állítanak elő.

Bár sokféle cukoralkohol létezik, de mind közül az eritritol az, amiben a legkevesebb a kalória. Cukorbetegeknek ajánlott a fogyasztása. Ennek a készítménynek nincsenek káros metabolikus hatásai, mint a túlzott cukorfogyasztásnak és nem is okoz emésztési problémákat. Egy egészséges szervezetben nem változtatja meg sem a vércukor-, sem az inzulinszintet, sőt, a koleszterinszintre nincs hatással. 

Úgyhogy az eritritol remek cukorhelyettesítő lehet például túlsúlyos, cukorbeteg vagy más, metabolikus szindrómában szenvedő személyeknek. Ezt a terméket meg lehet vásárolni a bulkshop.hu webáruházból, igazán jutányos áron. Sütésre, főzésre alkalmas, hő hatására sem veszíti el édesítő erejét. Vegye meg Ön is, ha egy biztonságos édesítőszert akar használni a továbbiakban!

Print Friendly, PDF & Email