Amit az afrodiziákumokró tudni kell

Kiváló vágyfokozó

Sokan ismerik már azokat az ételeket, amelyek vágyfokozóként hatnak. Ezek természetesen az afrodiziákumok, amelyeknek több száz éve nagyon fontos szerepük van a vágy serkentésében.

Érdekességként megemlíthető, hogy a szó a szerelem istennőjétől jön. Afrodité a tenger habjából kiemelkedve, egy kagyló belsejében látta meg a napvilágot. Aki ismeri a görög mitológiát, pontosan tudja, hogy az afrodiziákumok miért erről az istennőről kapták a nevüket.

Illetve idetartozik az is, hogy valószínűleg a megszületésének a körülményei miatt gondolják sokan úgy, hogy a kagyló, csiga, osztriga az afrodiziákumok csoportjába tartozik.

Ami biztos, hogy a méz egy ilyen étel. Erre példa, hogy Egyiptomban a férfi erekció kiteljesedésére alkalmazták kúraszerűen. Sőt, a görögök is mézzel kevert italt vitettek a kiszemelt személynek, jelezvén udvarlási szándékukat. Persze sok egyéb ilyen étel van még. Aki még többet szeretne megtudni az afrodiziákumok világáról, látogasson el bátran a potenciaaruhaz.com oldalra, ahol sok érdekességről lehet olvasni!

Print Friendly, PDF & Email