Webáruház bérlés árak – Itt egy hasznos táblázat

webhop készítés árak

Webhop készítés árak

Napról-napra egyre népszerűbb a webes vásárlás az emberek körében és ehhez igazodnak a kereskedők, valamint kereskedelmi előélettel nem rendelkezők is, azaz sorra nyitják a webáruházakat. Persze ez pénzbe kerül, ezért sokan halogatják, pedig anyagi megfontolásból igazán nem érdemes. A webhop készítés árakról a Viltor táblázatát érdemes megnézned. Itt látni fogod, hogy havi néhány ezer forintért lehetőséged van webáruház bérlésére, bruttóban és nincsenek sem további díjak, sem rejtett költségek.

A bérlési díj tartalmazza az összes webáruház funkciót, nincsenek eltérő tudású csomagok. Kizárólag a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetési időszakban térnek el egymástól a webshop csomagjai. Értelemszerűen, minél hosszabb a bérlési időszak, annál alacsonyabb a havi ár. Nagyon gyorsan elindíthatod ezzel a céggel a webáruházadat, pusztán az áruházad nevét kell kitalálnod. 20 napig ingyenes próbaidőszakot kapsz, hogy kipróbálhasd a webshopodat, de ha ez az idő nem lenne elég, akkor csak kérned kell és a szakértők meghosszabbítják.

Nem keletkezik sem rendelési, sem pedig fizetési kötelezettséged a próbaáruház nyitásával. Ebben a webáruházban minden éles funkciót ki tudsz majd próbálni és ugyanez lesz az éles webshopod is. Ez azt jelenti, hogy minden feltöltött adat és beállítás megmarad, például a termékek, a szállítási és fizetési módok, a logó, a reklámkép stb. Minden webshop arculat elérhető a bérelhető online áruházakkal, ráadásul ezek mindegyike okostelefon barát. Ezek az internetes boltok biztonságos, HTTPS protokollal érhetőek el és a készítési ár a tanúsítványt is tartalmazza a teljes bérleti időszakban.

Továbbá, a Viltor adminisztrációs felületén mód van a termékek adott struktúrában történő beimportálására és kézi termékek felvételére is. A viltor.hu weboldalon abszolút minden információt megtalálsz az online boltnyitásról. Ha ebben gondolkozol, akkor feltétlenül keresd fel az oldalt, mert ez a cég kiváló lehetőséget kínál arra, hogy alacsony áron profi webáruházhoz juthass!