Vászonkép egy festmény szépségével

vászonkép

Vászonkép

Nagyon sokan ajándékoznának a szeretteiknek olyan dolgot, ami értékes, maradandó, ugyanakkor megfizethető. Ha ötlet híján vagyunk, akkor jusson eszünkbe a vászonkép, ami bizonyára elnyeri az ajándékozott személy tetszését. Hogy mi is ez?

Ez a kép tulajdonképpen egy fotó, de mégsem. Nem kézzel festett, mégis egy festmény benyomását kelti. Sokkal nagyobb méretű, mint egy fénykép és a kidolgozása is teljesen más. Az egyedi technikával készült mű azonban nem csupán a fotóink felnagyítása. A vászonkép készítői úgy dolgoznak az eszközeikkel, mint festő az ecsettel.

A megrendelő által elküldött képet ugyanis úgy alakítják, javítják, hogy a végeredmény tökéletesen elnyerje az ügyfél tetszését. A vállalkozás grafikusa megnézi az eredeti fotó felbontását, a minőségét, a színtelítettségét, és ha kell, kissé korrigálja. A vászonkép ezek után olyan lesz, mint egy gyönyörű, gondosan kidolgozott festmény. A képet végül a készítők keretre feszítik, hogy azt a megrendelők könnyen fel tudják akasztani majd a falra.