Utólag is elvégezhető a redőny motorizálás?

redőny motorizálás

Redőny motorizálás

Az egész napos munka után hazaérve nem meglepő, ha arra vágyunk, hogy kicsit elmerülhessünk a kényelmes otthonunk nyújtotta előnyökben és ne kelljen semmivel sem komolyan foglalkoznunk. Ahhoz, hogy adott legyen ez az alapállapot, a redőny motorizálás lehet egy egyik kulcsfontosságú lépés. Lássuk, hogy miről van szó tulajdon éppen!

Egy olyan folyamatról beszélünk, amit szerencsés helyzetben utólag is ki lehet alakítani a már beszerelt redőnyöknél, így nem kell azokat feltétlenül lecserélni, ha meguntuk az állandó kézzel történő mozgatást. A redőny motorizálás néhány alapvető feltételhez kötött.

Ezek között szerepel például, hogy a lécek szétcsúszás gátlása már gyárilag legyen benne vagy rendelkezzen hellyel az utólagos kialakításhoz, valamint egységnyi méretűek legyenek a benne található lécek, de az ezek között meglévő távolság sem váltakozzon. Amennyiben adottak ezek a feltételek, a redőny motorizálás jó eséllyel megvalósítható kedvező áron. A motorosredony.com weboldal szakembereinek a felkeresésével hamar fény derül a részletekre.