Tojás- és tejmentes Szafi palacsinta

Szafi palacsinta

Szafi palacsinta

Az ínyenc falatok elkészítéséhez szükséges a gondosan megválogatott, minőségi alapanyagok beszerzése. A Szafi palacsinta mixtúra beiktatásával az étrendjükbe, az ételallergiában szenvedők is elkészíthetik az imádott desszertet, különböző íz-világban bővelkedő feltétekkel. A tudatos életmódot követők napi rendszerességgel használják a terméket.

A csomag tartalmából 33 darab gluténmentes és laktózmentes ínyencség készíthető. A paleo étrendet követő személyek is beiktathatják az étrendjükbe, sőt, a cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. Hozzáadott cukrokat nem tartalmaz, rostban viszont nagyon gazdag termék. A Szafi palacsinta lisztkeverék állaga nagyban hasonlít a hagyományos búzalisztből készülő eledelhez.

A készítmény tápióka keményítőt, kókuszlisztet, bambuszrozs és útifűmaghéj lisztet tartalmaz. A Szafi palacsinta készítmény használatával éhezés nélkül megszabadulhat a felesleges kilóktól és könnyebben elérhető a kívánt nyári forma. A termékek az online webáruház kínálatában elérhetőek a sportolóknak, a karcsúsodni vágyóknak és mindenki másnak.