Tejhabosítók indukciós eljárással

tejhabosítók

Tejhabosítók

Az ínycsiklandozó kávékülönlegességek ma már otthon is elkészíthetőek, csak be kell szerezni ehhez a megfelelő eszközöket, gépezeteket. Például a Cremesso tejhabosítók hideg és meleg tejhab készítésén túl, forró tej előállítására is alkalmasak.

Latte Macchiato, kapucsínó és társaik elkészítéséhez kiváló a kavegepwebshop.hu netes szaküzlet termékpalettáján helyet kapott Cremesso D051 modell, ami indukciós habosítási eljárással dolgozik. Egyetlen gombnyomásra, 70 másodperc alatt tökéletesen felhabosított tejet kapunk a használatával. A tejhabosítók eme kitűnő példányát nagyon egyszerű tisztítani, a tartály speciális bevonatának köszönhetően.

A dokkoló állomás praktikussá és kényelmessé teszi a gépezet használatát. Minden praktikus jellege mellett, ez a készülék rendkívül designos is. A webshopban nagyon jó anyagi feltételek mellett juthatunk hozzá a tejhabosítók bármelyik fajtájához. Az említett modell csupán 25 000 Forintba kerül. Rendelje meg és készítsen minden reggel ízletes élénkítő italt a családjának és saját magának!