Teddy kabát khaki színben

 teddy kabát

Teddy kabát

Amikor őszi reggeleken egy kicsit alacsonyabb a hőmérséklet, jó, ha kéznél van egy vékonyabb kabát, amit gyorsan magunkra kaphatunk. Ideális választás lehet farmernadrághoz is a Teddy kabát, ami inghez hasonló szabással készült.

A miniboxshop.hu netes ruhaboltban khaki színben kapható ez a fazon. Aranyos mintákkal tűzdelt modell, ami több méretben vásárolható meg. Ha az üzleten spórolni is szeretne, akkor feltétlenül most szerezze be, amikor ez a Teddy kabát pontosan 50%-al olcsóbban vehető meg, mint amennyi az eredeti ára volt. Vagány darab, ami kigombolt vagy összegombolt formában egyaránt jól néz ki. A mindennapokban igazán remek szolgálatot tesz, akár nyáron is viselhető, ha egy kiadósabb zápor után kicsit lehűl a levegő. Persze a téli időszakra is kapható Teddy kabát a webshopban.

Nőies, ám ugyanakkor rendkívül meleg a rózsaszínben és barnában megvásárolható modell, ami a hideg téli napokon nagyon jól jön bármelyik hölgynek. Ez a divatos Teddy kabát remek darab, amit pár kattintással beszerezhet.