Szobakerékpár beépített pulzusmérővel

Szobakerékpár

Szobakerékpár

A kerékpározás nemcsak önfeledt szórakozást kínál, hanem több szempontból is hasznos, illetve egészséges elfoglaltságnak számít. Számos sportág épül erre a tevékenységre, amiket sajnos nem minden esetben gyakorolhatunk, ha nem engedi az időjárás.

A téli mínuszokban és a metsző szélben nem valami kellemes leszáguldani egy meredek leejtőről. A szobakerékpár viszont kevés helyen is elfér, amin tetszés szerint kiválaszthatjuk a különféle nehézségi fokozatokat.

Hogyha nem szeretnénk edzés közben a fokozatállítással babrálni, akkor az előre betáplált programok szerint is végezhetjük az edzést. A szobakerékpár egyaránt alkalmas a kardióra és az intenzívebb, izomerőt kívánó edzésekhez.

De mit kell figyelembe venni a szobakerékpár rendelés során? Elsősorban olyan modellt válasszunk, amelyik alkalmas az otthoni felhasználásra. Előny, ha kerekeken mozgatható. Az LCD monitorral felszerelt változatok növelik a felhasználói élményt. Folyamatosan figyelemmel követhetjük a teljesítményünket és az sem hátrány, ha a szobakerékpár markolata integrált pulzusmérővel rendelkezik.