Suzy Amis Cameron, a környezetvédelmi szakértő

Suzy Amis Cameron

Suzy Amis Cameron

Létezik egy nagyon egyszerű, növényi alapú program, aminek a segítségével megmenthetjük az egészségünket, a derékbőségünket és magát a Földet is. Ez meg van írva Suzy Amis Cameron OMD – Változtasd meg a világot napi egy étkezéssel című művében. A szerző korábban színésznő és modell volt, ma pedig amerikai környezetvédelmi szakértő.

A hölgy 2005-ben a nővérével megalapította a MUSE School CA-t, ami az első vegán, nulla károsanyag-kibocsájtó és teljesen napenergiával ellátott iskola volt Kalifornia államban. Férjével, James Cameronnal, akivel a Titanic forgatásán ismerkedett meg 1997-ben és Craig McCaw-val 2014-ben megalapították a Plant Power Task Force-t, ami bemutatja az állattenyésztés éghajlatváltozásra és környezetre gyakorolt hatásait.

Most pedig megjelent a könyve, ami tulajdonképpen egy mozgalom vagy legalábbis felhívás. Ebben Suzy Amis Cameron leírja, hogy milyen változásokkal menthetjük meg az egészségünket, illetve a bolygónkat az utódainknak. Igazán érdekes és hasznos olvasmány.