Speciálisan lett kifejlesztve a terepgumi

terepgumi

Terepgumi

Egy erdész vagy vadőr funkciót betöltő személy igen gyakran fordul meg olyan útviszonyok között, ahol a hagyományos személyautók azonnal elakadnának. Fontos a profi kialakítása a járműnek, de hiába húz mind a 4 futómű teljes erővel, ha a terepgumi hiányzik róla. Az erő nem pótolja a minőséget, ezért erre kiemelt figyelmet kell szentelni.

A gyártók jól tudják, hogy mégis milyen feltételeknek kell megfeleljen a termék, ezért kimondottan az adott helyzetekre fejlesztik ki. A téli és nyári terepgumi eltérhet egymástól keménységben és a lamellák formájában, sűrűségébe, mélységében, hiszen a környezeti feltételek az évszaknak megfelelően változnak.

Tévedés azt hinni, hogy egy jól bordázott abroncs bármilyen körülmények között kitűnően teljesít, ugyanis a jeges felületeken, a külső mellett, az összetétel is mérvadó. Ismerjük meg a terepgumi sajátos képességeit és ennek fényében történjen a vásárlás! A tutigumi.hu weboldalon rátalálunk az alkalmas kivitelre, a többi már csak rajtunk múlik. Adjunk a biztonságra!