Remekül tapad a nemesvakolat

nemesvakolat

Nemesvakolat

Vannak olyan munkafázisok, amelyek a szó szoros értelmében az utolsó simításokat jelentik a felújítások alkalmával. Mivel éppen erre szokott a legkevesebb idő és pénz jutni, ezért olyan termékek között érdemes válogatni, amelyek egyszerűen használhatóak, valamint kedvező áron állnak a rendelkezésre. A nemesvakolat több szempontból is kiváló döntés.

Az utólagosan színezhető készítmény kiváló fedőképességgel rendelkezik, a beton vagy vakolt falfelületeknél, illetve egyes hőszigetelő rendszerek befejező elemeként van számon tartva. A nemesvakolat, típustól függően, egyedi komponensekkel lehet kiegészítve. Ilyen a hozzáadott cellulózrost és a viasz, amiknek hála remekül tart és nehezen kopik.

Mivel általában ezt a részt érik a természeti erők gyakran zord viszonyai, ezért az esetleges repedések kockázata is fokozott. A nemesvakolat ezért olyan rugalmas felépítést kapott, ami minimálisra csökkenti az esetleges repedések kockázatát. Csak egy egyszerű acélsimítóra van szükség a tiszta, előkészített felületre való felhordáshoz.