Önbizalmat ad a fog implantátum

Egészséges fogakkal örömteli az élet

Egészséges fogakkal örömteli az élet

Fontos, hogy mindig elegendő időt fordítsunk a fogápolásra. A fogak nem gyógyulnak meg, mint a sebek és nem fognak regenerálódni, mint a szerveink. Ha egyszer romlani kezd az állapotuk, az visszafordíthatatlan marad. Egy idő után kizárólag a fog implantátum segíthet, hogyha már annyira tönkrementek, hogy ki kellett húzni néhányat.

A híd is egy nagyszerű megoldás, viszont a fog implantátum esetében az ép fogakat nem kell bolygatnia a fogorvosnak, mivel ez egy teljesen különálló mesterséges fog, ami egy titán csavarra épül fel.

Elméletileg sokkal tartósabb is a fogorvosi hídnál, mert ez több év elteltével sem fog kilazulni, kiesni. Teljes egészében úgy néz ki, mint az eredeti és egyáltalán nem lehet észre venni, hogy a fog implantátumnak köszönhetően hibátlan a mosolyunk. Rágás közben sem zavaró, sőt, így már a szilárdabb ételek elfogyasztása sem fog kellemetlenséget okozni.

Hogyha félévente meglátogatjuk a fogorvost, akkor normál esetben sohasem lesz szükségünk fog implantátumra, mert a bajt könnyebb megelőzni, mint kezelni.