Nyugtató hatású kézműves szappan

kézműves szappan

Kézműves szappan

A levendula illata nagyon kellemes, sokak kedvence, ezért nem meglepő, hogy igen népszerűek a felhasználásával előállított termékek. Nemcsak a bőrápoló tulajdonságaival, hanem a csodás illatával is kényeztet a levendulás kézműves szappan. A száraz, érzékeny bőr ápolására alkalmassá teszi a benne megtalálható extra adag shea vaj, kecsketej és kaolin.

Nyugtató hatású, hiszen 100%-os tisztaságú levendula illóolaj gondoskodik erről. Voltaképpen ez a kézműves szappan arcra, testre és minden bőrtípusra egyaránt használható. Remekül puhítja a felhámot, kellemes, tiszta érzést ad a levendulás kézműves szappan.

Megvásárlására lehetőséget biztosít a vitalis-szappan.hu webshop, ahol korrekt áron juthatunk hozzá. Szappanosított kókuszvaj, napraforgó-, olívaolaj, pálma-, kakaó-, shea vaj, kecsketej, kaolin, ricinusolaj, levendulavirág és 100%-os levendula illóolaj képezi az összetételét. Nagyon jó választás tehát ez a kézműves szappan, mert a rendszeres használatával egyszerűen csodákat tesz a bőrrel.