Nagyon fontos kellék a hangfal banán csatlakozó

RCA jack kábel

RCA jack kábel

A különféle jack kábelek a mai napig kedveltek, hiszen könnyen használhatóak, rengeteg mindennél elengedhetetlenek, illetve megbízhatóak. Sokan döntenek az RCA jack kábel mellett, amelyiknek több fajtája is van. Itt nem csupán a brandek különféle termékeire kell gondolni, hanem bizony a típusokra is. Hol tekinthetőek meg a produktumok?

Érdemes megnézni a KáCsa Audio internetes bolt RCA jack kábel felhozatalát, ahol, köszönhetően a nagy választéknak, biztosan mindenki megtalálja azt, amelyiket régóta keresi. Megéri közelebbről megvizsgálni az AudioQuest Angel RCA jack kábel eszközt.

Ez egy aszimmetrikus geometriájú vezeték, amelyik már tömör PSS ezüst vezetővel, polietilén légcsöves és DBS szigeteléssel, illetve szén-tartalmú NDS zajelnyelő rendszerrel rendelkezik. Mindez pedig azt jelenti, hogy egy modern kellékről van szó.

Akinek ez valamilyen oknál fogva nem jön be, az dönthet az AudioQuest Big Sur RCA jack kábel mellett is, amelyik egy dupla-szimmetrikus geometriájú kábel, tömör SPC réz vezetővel és habosított polietilén szigeteléssel. A tulajdonságainak a felsorolásakor arra is ki kell térni, hogy ez NDS zajelnyelő rendszerrel is rendelkezik.

Ez, akárcsak az előbbiekben említett produktum, a KáCsa Audio webboltban különböző hosszúságokban is megvehető. Nem mellesleg a webáruházban a hangfal banán csatlakozó megrendelése is gyerekjáték. A mai napig ez az egyik legnépszerűbb csatlakozó típus a hangfalaknál.

A profik tudják, hogy ez nem ugyanaz, mint a jack dugó, hiszen az utóbbi más készülékekben, más célt szolgál. A legtöbb hangfal aljzat kompatibilis a banándugóval, amelyből általában 2 db található a kábel végén, egy piros és egy fekete. A hangfal banán csatlakozó pedig szintén egy piros és egy fekete jelölésű csatlakozóból áll.

Teljesen világos, hogy a jó működés csak akkor biztosított, ha az ember a dugókat a megfelelő, azonos színű aljzatba csatlakoztatja. A hangfal banán csatlakozó azért fontos, mert ez sokkal jobbá teheti a hangot, ami ugye mindig nagyon lényeges. A hangfal banán csatlakozó is megvásárolható a kacsa-audio.hu internetes áruházban.