Mit ad a Google a Budapest baths keresésre?

Budapest baths

Budapest baths

Budapestre számos külföldi turista érkezik, akik többnyire angolul próbálnak meg kommunikálni velünk. Igaz ez az internetes keresésekre is, így a fürdőkre szintén Budapest baths angol nyelven keresnek rá sokan, még a nyaralás előtt.

De milyen választ kapnak a keresőtől, azaz a Google mennyire a barátunk? Az első benyomás elfogadható. A Lonely Planet és a Tripadvisor azonnal megjelenik az első sorban, tehát mind a két tematikus megaoldal reagál a Budapest baths kifejezésre.

Ez alatt a Google térkép látható, hogy az első három találat ismert és népszerű fürdőket jelenít meg, mint a Széchenyi, a Gellért, a Rudas Gyógyfürdő. Mind a három értékelése 4 és 4,5 csillag között van.

A Széchenyi kapta a legtöbbet, több mint 31 ezer értékelése van 2020 március végén. A listát lenyitva, a további helyek között a Budapest baths keresésre csak 3 újabb jelenik meg, a Király Fürdő, a Veli Bej és a Dandár. Ez viszont már kevés, mert a többi is itt kellene lennie, hiszen mindegyiket érdemes felkeresni és megmártózni a jótékony vízében.