Milyen farmernadrágot válasszak sportzakó mellé?

férfi sportzakó

Férfi sportzakó

A sportzakó az urak ruhatárának egyik nélkülözhetetlen darabja, hiszen ezt viselik, ha elegánsan és kényelmesen szeretnének egyszerre öltözködni. Azért is szeretik ezt a ruhadarabot, mert könnyen kombinálható nadrággal, inggel, különféle kiegészítőkkel, szinte mindennel jól néz ki. Az Elite Fashion férfi sportzakó webáruház szerint érdemes legalább 2 sötétebb színű farmerrel rendelkezned. A sportzakó ezerféleképpen variálható, ha megfelelően kreatív a viselője, akkor ügyesen kiaknázza a ruhadarabban rejlő lehetőségeket.

Az egyik legfontosabb információ ehhez, hogy tudjuk, milyen farmernadrággal passzol a legjobban. Elsősorban minőségi farmerbe érdemes pénzt fektetni, amelyeknek lényegesen hosszabb az élettartama, mint olcsóbb társaikénak. Annak a férfinak, akin van némi súlyfelesleg, tanácsos kerülnie a fenék és combrésznél koptatott farmernadrágokat. A koptatott fazonokat amúgy sem jó ötlet sportzakóval viselni, mivel ehhez a klasszikus modellek sokkal jobban illenek.

A dobogó első helyén manapság a slim fazonok állnak, ugyanakkor az egyenes szárú farmerek szintén nyugodtan viselhetők sportzakóval, de arra vigyázni kell, nehogy túl bő legyen a nadrág szára! A vasalt farmernadrág sokkal elegánsabb hatást vált ki, ezért érdemes rászánni az időt arra, hogy kivasaljuk. Minden férfi szekrényében alapdarabnak számít egy jó szabású, sötét farmer, de ebből jó, ha több is van készleten. A sztreccs anyagból készült farmerek még akkor sem lesznek a sportzakó nagy barátai, ha viselőjüknek sportos a combja és a vádlija.

Az oldalzsebes nadrágokat messziről tanácsos elkerülnöd, azokat maximum horgászat közben viselheted, de semmiképpen nem sportzakóval! A zakó megköveteli a minimális eleganciát, így rojtos, szaggatott vagy fehérített farmert semmiképpen ne viselj ezzel a ruhadarabbal! Ha laza öltözetet szeretne egy úr, akkor a sportzakó-farmer kombinációhoz választhat egy sportosabb cipőt vagy sneakert. Ilyen öltözettel az élet számos területén érhetünk el sikert, szakmai és magánéletben egyaránt.