Mikor lehet előnyös a fényhíd?

fényhíd

Fényhíd

A téli időszakban a közlekedés gyakran ütközhet nehézségekbe. Még akkor sem mindig egyszerű elérni a célunkat, ha éppen nem kell több centis hórétegen átkelnünk az autónkkal. A gyorsan leszálló sötétség, a kivilágítatlan útrészeken nagyban lecsökkenti a tájékozódás képességét. Szerencsés helyzet, ha rendelkezésünkre áll a fényhíd, amivel könnyedén megvilágíthatjuk az előttünk lévő akadályokat.

Ez a termék külön fényszóróként működik. A 240 Wattos off-road munkalámpa egyszerűen üzembe állítható és új távlatokat nyit előttünk. A közeli tárgyakon kívül, a távolaikat is sokkal jobban megvilágítja a fényhíd, ezért csökkenti a balesetek kialakulásának a kockázatát. Amennyiben a munkánkból adódóan gyakran tévedünk kevésbé járt útvonalakra, amilyenek az erdők, hegységek, határvidék, akkor érdemes előre felkészülni a kihívásokra.

A fényhíd könnyedén felszerelhető a jármű tetejére vagy éppen az orrára. A nehéz terepen ugyanakkor nagyobb sérülésnek van kitéve, ha túlzottan közel kerül a talajhoz, így alaposan gondoljuk meg, hová lesz felfogva! Már az első alkalommal is megmutatja a fényhíd, hogy mire képes és nem fogunk csalódni benne.