Mi kell a kockahashoz?

kockahas

Kockahas

A mindennapi rohanásban gyakran csak este fogyasztjuk el az ebédet, a késői evés pedig meghozza a maga hatását, egy idő után hízni kezdünk és a pocak is megjelenik. Jó lenne ezt megszüntetni és ilyenkor keressük is a megoldást. Szinte mindenki elgondolkodott már azon, hogy mi kell a kockahashoz. A legtöbben diétázni, fogyókúrázni kezdenek, ami működik, de csak akkor, ha van benne rendszer és rendszeresség. Szükségünk van egy olyan mozgásrendszerre, amit könnyen be tudunk illeszteni a mindennapi rutinunkba anélkül, hogy az felborítaná az életünket.

Különösen mostoha terület a has, hiszen hiába végzünk különféle gyakorlatokat, ha az étkezés nem passzol, akkor soha nem lesz lapos hasunk. Azt is tudnunk kell, hogy nem létezik lokális zsírégetés. Soha nem a hasizom gyakorlataitól lesz lapos a hasunk, hanem a zsírvesztéstől. Edzeni a hasizmokat azért nélkülözhetetlen, hogyha végre lemegy a zsírtömeg, akkor egy izmos kockás has bukkanjon elő.

Viszont, ha csak a hasizom edzéstervet végezzük, nem tartjuk a diétát, akkor hiába adott a tónusos hasizom, ha azt arasznyi háj fedi. Hogyan érhető el a kockahas? A lapos hashoz tulajdonképpen két dolog kell, edzeni és odafigyelni arra mit eszünk. Az intenset.hu portálon megtalálunk egy kiváló étkezési programot is, ami könnyen beilleszthető a napi rutinba. A szakember dietetikusok segítségével, a legmodernebb táplálkozástudományi elvek alapján állította össze. Ennek köszönhetően, biztonságosan lehet fogyni és formálódni.

Van külön nőknek és férfiaknak való diéta. Ezt a diétát betartva, senki nem fog éhezni, hiszen 3 óránként ehet valamit, naponta legalább 2 shake-t, hogy az inzulinszintje egyenletes maradjon. Tehát a kockahas eléréséhez az étkezés megváltoztatása elkerülhetetlen. A weboldalon találunk egy kemény edzéstervet is, ami eleinte biztosan megkeseríti a mindennapokat, de kellő kitartással nagyon szép eredményt érhetünk el. Akkor sem szabad abbahagyni, ha erős izomlázunk lesz, hiszen a kockahas nem alakul ki másképp, csak kemény edzéssel.