Mennyibe kerülhetnek a luxus órák?

luxus órák

Luxus órák

A mai modern társadalmunkban, a karórák jócskán túllépve az egykori időmérő funkciójukat, ugyanolyan kiemelt helyet foglalnak el az ékszervilág berkein belül, mint például a nyakláncok vagy a gyűrűk. Az sem számít ritkaságnak, ha a luxus órák költsége a méregdrága autókkal vetekszik, hiszen a kiegészítők ezen típusa nemcsak értékes csecsebecse, de státuszszimbólum is.

Valóban, a fehér ing alól kivillanó, költségekben csillagászati összegek babérjaira törő ketyegő sokat enged sejteni a tulajdonosáról és elsősorban olyan férfi látszatát kelti, aki tudja, hogy mit akar az élettől és azt miként érje azt el a legegyszerűbben.

A luxus órák természetesen nemcsak férfiaknak készülnek, hiszen a hölgyek is könnyen megtalálják a számításukat, ha a karórák egyikére vágynak. Ha semmi extrára nem költ a hétköznapok során, viszont már egy ideje a karórák bűvöletében él, mindenképpen érdemes egy kicsit meghúzni a nadrágszíjat, hiszen már rövid időn belül is annyi pénzt tehet félre, hogy vígan megveheti az áhított luxus órák egyikét.