Megéri kihasználni a Makita gép akciókat

A Makita gép bármelyikének beszerzése akciósan nagyszerű lehetőséget jelent arra, hogy kiváló minőségű eszközökhöz jussunk kedvező áron. Otthoni barkácsoláshoz és felújításhoz számos szerszámgép jól jöhet jól, például a fúró-csavarozók, sarokcsiszolók, dekopírfűrészek, stb…

Ezek az eszközök sokoldalúan használhatóak különböző projektekhez, legyen szó polcok felszereléséről vagy kisebb javításokról, DIY bútorkészítésről, padlózásról, felújítási munkálatokról. A Makita gép mindegyike híres a tartósságáról és megbízhatóságáról, így megtérülendő befektetésként tekinthetünk a vételre. A Makita gép újabb generációinak egyik nagy előnye a BL motor, ami szénkefe nélküli technológiával működik.

Ez hosszabb élettartamot és nagyobb hatékonyságot biztosít, alacsonyabb energiahasználat mellett, valamint csökkenti a karbantartási igényt. Az LXT akkus Makita szerszámgépek gyorsan tölthetőek és hosszú üzemidőt biztosítanak. Az LXT rendszer kompatibilis különböző eszközökkel, így egyetlen akkumulátor több géphez is használható.