Még egy töltő kábel is lehet intelligens

töltő kábel

Töltő kábel

Ha le vagyunk már merülve, semmire sem vágyunk jobban, mint egy kis feltöltődésre, ami valószínűleg hasonló helyzetű digitális eszközeinknek is nagyon jólesik. Nekik csupán egy megfelelő típusú töltő kábel szükséges ehhez, azonban a tulajdonosaik olykor nincsenek tisztában azzal, hogy a sok különböző kábel közül nem mindegyik alkalmas a készülékük energiapótlására.

A BlitzWolf valamennyi okoseszköz energiaellátásához kínál különböző hosszúságú és adatátviteli sebességgel bíró töltő kábelt, mindössze a készülék pontos ismerete szükséges a megfelelő kiválasztásához. Webáruházukban olyanok is található, ami különböző színű fénnyel jelzi a töltés állapotát, illetve a folyamat befejezésével automatikusan kikapcsol, kedvező hatást gyakorolva ezzel az akkumulátor élettartamára.

Amennyiben ilyen, szinte az összes Apple termékkel kompatibilis töltő kábelt használunk, akkor a 480 Mbps sebességnek köszönhetően, 6 gigányi adattartalom másolásához mindössze 2 percre lesz szükségünk, közben még a készülék is töltődik.