Maximális helykihasználás HP szerverek használatával

Hp szerverek

Hp szerverek

Adatközpontok, szervertermek kialakításában leggyakoribb és nélkülözhetetlen a rack kialakítású szerver. A jó iparági hírnévnek örvendő és megbízható, stabil HP szerverek megfelelő hátteret nyújtanak, akár nagyobb szervertermek kialakításához is.

Egyszerű a karbantartásuk és az üzemeltetésük, a sínes elhelyezése pedig lehetővé teszi a gyors hozzáférést a különböző alkatrészekhez. Speciális kialakítása maximális helykihasználást tesz lehetővé. A rack szervereket a magasságuk szerint kategorizálják, van 1 illetve 2 egységből álló, ezek a leggyakoribbak, de léteznek ennél lényegesen magasabb kivitelű, akár 5 egységnyi megoldások is.

A memória bővíthetősége a magasság növekedésével egyenes arányban nő. Az általunk felújított, frissített, újra konfigurált és tesztelt HP szerverek hosszú távú megoldást nyújtanak a biztonságos és megfelelő adatkezeléshez. Igény esetén, lehetőséget nyújtunk az egyedi specifikációk kialakítására. A HP szerverek költséghatékony alternatívát jelentenek egy modernebb infrastruktúra kialakításához.