Maradandó emlék a habrózsa dobozban

habrózsa dobozban

Habrózsa dobozban

A friss virágok nagyon gyönyörűek, egyetlen baj ezekkel, hogy túl hamar elhervadnak és a szemétbe kerülnek. Aki valami maradandóval szeretné meglepni a kedvesét, annak kimondottan a habrózsa dobozban ajánlott, ami bár nem élő, külsőleg mégis nagyon hasonlít rá. Három darab szív formájú dobozban kaphatja meg a hölgy ezeket a szépséges virágokat, a nagy és a kicsi doboz piros, a közepes méretű pedig fehér habrózsát tartalmaz.

Gyönyörű ajándék ez bármilyen alkalomra, a meglepetés pedig még nagyobb lesz, ha futár szállítja ki. Ennek érdekében pusztán a viragkuldes.shop.hu weboldalt kell felkeresnie, ahol megrendelhető a habrózsa dobozban és ez rövid időn belül házhoz lesz szállítva.

Jelenleg 28% kedvezménnyel vásárolható meg, persze csak a készlet erejéig. 15 000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás teljesen díjtalan, a virágküldő szolgálat ezzel is kedveskedik a megrendelőinek. A habrózsa dobozban maradandó ajándék, ami még nőiesebbé teszi a hölgy szobáját és hosszú időn keresztül gyönyörködhet a szépségében.