Lányoknak és fiúknak is vannak babaholmik

babaholmik

Babaholmik

Elképesztően gyakori, hogy egy családban több gyermeket terveznek hosszabb távon vállalni és a szülők teljesen logikus meggondolások mentén ilyenkor neutrális színekben próbálnak ruhácskákat és egyéb eszközöket beszerezni, hogy mindkét nem esetén tökéletesen használható legyen az adott tárgy. Az www.astibababolt.hu felismerte az említett problémával kapcsolatos lehetőséget, ugyanis van itt gond, még ha elsőre semmi feszültség nem érezhető a témakörön, akkor is.

Amennyiben valaki bemegy néhány gyermekholmit árusító boltba, rögtön fel fog tűnni, hogy a legtöbb termék egyértelműen lányos, illetve ellenkezőleg, tökéletesen fiús színekben pompázik. Ezzel nincs is semmi baj, ha valaki egyetlen gyereknek szánja mindenképpen a megvásárlandó terméket, azonban ha az előbb említett szituáció az aktuális, akkor gond van.

Az www.astibababolt.hu azonban felismerte, hogy nagy az igény és kielégítetlen kereslet a neutrális, más szóval semleges szín-világot tükröző gyermektermékekre, így örömmel pótolták ezt a piaci rést.