Korunk hőse a programozható termosztát

programozható termosztát

Programozható termosztát

A hőmérséklet szabályozó a legfontosabb láncszem az elektromos padlófűtés rendszerben. Közvetítő szerepet tölt be a felhasználó és a rendszer között. A programozható termosztát működésének elve, hogy a naprakész információk és a padló hőmérsékletének folyamatos figyelésével szabályozza a fűtés folyamatát.

A funkcionális készülékek közül, amelyek számos lehetőséget kínálnak a felhasználóknak, a heti programozható termosztát jelenti a modern fejlesztések csúcsát. Ezek az intelligens kütyük a lehető leginkább tükrözik a századunk technológiáját. Néhány modell érintőképernyős vezérléssel rendelkezik, a stílusosabb és modern megjelenés érdekében.

De a legtöbb hőmérséklet szabályzó LCD kijelzővel van felszerelve, gyakran háttérvilágítással rendelkezve, ami még vonzóbbá teszi a kialakítást. A segítségével lehetővé válik a levegő hőmérsékleti paramétereinek nyomon követése és vezérlése. A programozható termosztát nagyon jó eredményeket ér el a rendszer energiahatékonysága szempontjából, ami még jövedelmezőbbé teszi a használatát.