Készítsünk fagyit almapektinnel!

almapektin

Almapektin

Amikor meghalljuk a diéta szót, akkor sokan azonnal arra gondolunk, hogy el kell búcsúznunk a finomságoktól. Pedig a kedvenc fagyinkat az almapektin hozzáadásával is tökéletesíteni lehet, hogy teljes mértékben elkerülhessük a cukor hátrányait. Sajnos a boltokban sétálva azt fogjuk tapasztalni, hogy mindenben rengeteg cukor van és ha egy kis édességre fáj a fogunk, akkor bizony sok felesleges kalóriát viszünk a szervezetünkbe.

Ez nemcsak a fogyókúrának árt, hanem a közérzetünket is megrongálja, mivel a cukor szó szerint függőséghez vezet. Minél többet eszünk, annál többre vágyunk és ha nem kapjuk meg, akkor elvonási tünetek jelentkeznek.

Az almapektin ezzel szemben teljesen természetes, nem tartalmaz állati eredetű termékeket, tehát a vegánok és a vegetáriánusok is nyugodtan használhatják, ami még több kaput nyit meg az ember előtt. Ráadásul könnyedén készíthetünk vele zselatinokat, hogy soha ne kelljen lemondanunk az édességekről és a házi készítésű süteményekről. Ez a természetes anyag visszaadja a szabadságunkat.